Hippo Tours CSS Sprite

Varför rida med Hippo Tours
Sju bra skäl

 Sju bra skäl

 • Ta del av vår erfarenhet som ryttare
  Vi är själva erfarna ryttare och vi har besökt de allra flesta av våra resmål och själva deltagit i ett flertal av turerna. Det gör att vi kan vägleda dig på ett kvalificerat sätt så att du får just den ridupplevelse du längtar efter.
 • Testade ridcenter
  Vi väljer våra resmål med omsorg. Förhållandena ska vara ordnade - både för ryttare och hästar och det är viktigt för oss att man visar omsorg om naturen vi rider i. Vi säger ofta nej till ridcenter som inte lever upp till våra krav och vi följer upp nya partners för att säkerställa att de bibehåller sin höga nivå.
 • Alla fakta på bordet
  Du får veta allt som finns att veta om turen. Vi säljer inte våra resor genom att enbart tala om det som är positivt, vi ger dig hela bilden. På en del av turerna inkvarteras gästerna t.ex. i sovsalar långt bortom allfarvägen. Det kan i och för sig vara en både trevlig och trivsam upplevelse, men det är viktigt att du är medveten om den enkla standarden i förväg. Vi säljer aldrig en resa till dig som vi inte tror att du klarar av utan för alltid en dialog med våra kunder om vilken tur som kan passa bäst. Det ska ju vara både roligt och säkert för dig och de andra deltagarna. Vi lägger också vikt vid att berätta om vad du behöver ta med dig på turen för att få optimalt utbyte av den.
 • Vi finns där - även när du har bokat din resa
  Vår service tar inte slut i och med att du har bokat din resa. Vi står till ditt förfogande med goda råd fram till, under och efter turen och vi är nästan alltid tillgängliga. Även om våra resor är noga planerade kan det inträffa oförutsedda händelser som kräver hjälp. Vi står med glädje till ditt förfogande närhelst du behöver oss.
 • Prisgaranti
  Våra resor kostar inte mer än om du skulle boka dem själv direkt med ridcentret. Vår service och hjälp blir därmed en extra bonus för dig och vi lovar att om du hittar en resa som är billigare än den vi erbjuder matchar vi den med samma pris.
 • Resan till ridcentret
  Vi är mycket duktiga på att leta reda på bra ridresor till en mängd spännande destinationer. Vi lägger ned mycket tid och kraft på att leta efter och testa nya ridställen så att vi kan ge våra kunder vederhäftig och kvalitativ information. Du ska ju emellertid även ta dig till ditt resmål. En del av våra kunder föredrar att själva hitta ett lämpligt flyg. Det är numera enkelt och ofta går det att hitta billiga alternativ. Om du inte vill hitta en flygbiljett själv hjälper vi dig även med det.
 • Trygghet
  Vi är anslutna till Rejsegarantifonden, medlem nr.: 1856.

 

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »