Hippo Tours CSS Sprite

Ridresor till hela världen

med Hippo Tours

Hitta din ridresa

Hitta din ridresa
Laddar resa...


Varför välje ridresor från Hippo Tours

Vi erbudjer resor av mycket hög kvalitet till attraktiva priser.
För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse. Vi är en familjeägd resebyrå som valt att uteslutande marknadsföra ridresor för rid- och äventyrslystna kunder i främst Sverige, Norge och Danmark. Vi försöker att efter bästa förmåga beskriva boendet så tydligt som möjligt och vi hjälper dig gärna att hitta platser där både ridning och standard på boendet passar dina behov och önskemål. Vi väljer våra resmål med omsorg. Vi säger faktiskt ofta nej till ridcenter som inte lever upp till våra krav och vi följer upp nya partners för att säkerställa att de bibehåller sin höga nivå. Vår service tar inte slut i och med att du har bokat din resa. Vi står till ditt förfogande med goda råd fram till, under och efter turen och vi är nästan alltid tillgängliga.

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse. Vi är i branschen av ren lust och njuter själva av att resa världen runt och uppleva den från hästryggen.

Det finns alltid tips i resans program på vad som är bra att ha med sig.
Ett tips jag fick från några ryttare, som också var vandrare: En liten påse med energi-mix, bestående av nötter, torkad frukt, evt. lite choklad. Kan vara bra att ta som ett litet mellanmål när det är paus. Det kan också rädda dagen, om du kommer ut ur en längre dagstur än beräknat

Vi vill gärna höra från dig efter resan, med ett litet gästboksinlägg och om möjligt, några bra bilder.

Hitta din ridresor her

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »

Tilbage til søgning