Hippo Tours CSS Sprite

Ridsafari i Namibia

Hitta din ridresa


Hittade ridresor

 

Namibia

Sortering: Land | Pris

Äventyr i Namibia
Afrika, Namibia

Spännande äventyr i bushen, glamping i vildmarken och en spännande tur genom Etosha National Park - inget mindre kan förväntas från våra nya Adventure Weeks i Namibia. Det är ett fantastiskt safari erbjudande för friluftsentusiaster och Afrika älskare.

Turkod:
NA 8104

Reseteman:
Safari

Ridvana:
3

8 dagar: Från 16 480 SEK

Wild Weeks in Namibia
Afrika, Namibia

Vi har satt ihop ett gott program till ett mycket attraktivt pris - ett program där du kommer att ha många spännande upplevelser med vilda djur i deras naturliga miljö. Dessutom riktigt trevligt boende med värdar som bara skämmer bort dig

Turkod:
NA 8103

Reseteman:
Safari

Ridvana:
3

8 dagar: Från 12 520 SEK

Wildlife Resort
Afrika, Namibia

I vårt Wildlife Resort väntar äventyret. Ryttare i alla åldrar och med olika ridvana är alla välkomna. En helt unik, äventyrlig och avslappnande upplevelse väntar på dig i Namibia. Centrets omfattande ridprogram omfattar ett flertal turer ut på savannen som är anpassade efter varje enskild ryttares nivå och färdigheter.

Turkod:
NA 8102

Reseteman:
Safari

Ridvana:
2

t.ex. 3 dagar: Från 4 970 SEK

Hästsafari Namibia

Till häst in i enorma landområden som är nästan helt orörda och som bäst nås till häst − att rida i den vilda naturen långt borta från de dagliga rutinerna − är det inte varje hästälskares dröm! Här i Namibia blir drömmen till verklighet. Platån är vidsträckt och täcks av träd och savann och den förbluffande stillheten i den namibiska bushen påverka alla. Det i särklass bästa sättet att uppleva den rika afrikanska mångfalden av vilda djur är på nära håll i sadeln på en bra och säker häst. Äventyret väntar dig: den stora elanden (en antilop), hjordar av gnuer, stolta strutsar och många fler djurarter kommer att ge dig en helt fantastisk och oförglömlig upplevelse.

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »

Tilbage til søgning