Hippo Tours CSS Sprite

Ridresor till Portugal
Trails, hopp och dressyr

Hitta din ridresa


Hittade ridresor

 

Portugal

Sortering: Land | Pris

Dressyr vid Lissabon
Europa, Portugal

Belägen i utkanten av Lisabon ligger denna förstaklassens dressyr skola som drivs av António Borba Monteiro. António är Master Rider och lärare i Classical Equitation på den berömda Escola Portuguesa de Arte Equestre, vilket säkrar undervisning och lektioner på högsta nivå. 
Inget single tillägg - lämpad för singlar

Turkod:
PT 113-01

Reseteman:
Dressyr/Hopp

Ridvana:
3

7 dagar: Från 14 720 SEK

Weekend med dressyr
Europa, Portugal

Antonio Monteiro leder ridskolan där du kan få lektioner i dressyr på bra Lusitano hästar under ledning av en erfaren instruktör. Skolan ligger i utkanten av Lissabon, alltid värt ett besök.
Inget single tillägg - lämpad för singlar

Turkod:
PT 113-02

Reseteman:
Dressyr/Hopp

Ridvana:
3

5 dagar: 9 100 SEK

Traditioner och kultur
Europa, Portugal

Ribatejo är hjärtat i avel av Lusitano hästar och Golega är hästhuvudstaden i Portugal. På trailen upplever du båda och får både god ridning och en förnimmelse av deras dedikation till Lusitano hästen.

Turkod:
PT 9403

Reseteman:
Långritt

Ridvana:
3

8 dagar: Från 18 190 SEK

Extremadura trailen
Europa, Portugal

En tur i den spanska delen av Extremadura (tre dagar) och sedan den portugisiska delen (tre dagar). Ridning i ett vackert och orört landskap som är helt oförstört av turism.

Turkod:
PT 3903

Reseteman:
Långritt

Ridvana:
3

8 dagar: 8 880 SEK

Golegã häst festival
Europa, Portugal

Varje år i november träffas hästar och hästälskare i Golega, som är centrum för lusitanoaveln i Portugal. Hit kommer de mest framgångsrika lusitanostuterierna i Portugal för att visa upp och få sina hästar bedömda. 

Turkod:
PT 3902

Reseteman:
Långritt

Ridvana:
3

8 dagar: 13 010 SEK

Hästresor Portugal

Alentejo-provinsen i Portugal ligger öster och söder om Lissabon. Namnet betyder ordagrant "bakom Tejo floden" och anspelar att floden Tejo utgör provinsens gräns mot norr. I söder är det Algarve provinsen. Alentejo kännetecknas av stor variation i landskapet från de öppna kullar i söder till granitklipporna som utgör gränsen till Spanien i nordost. Alentejo är också portugisiska brödkorg med en stor produktion av jordbruksprodukter av alla slag. Det finns många möjligheter att prova traditionell och spännande portugisisk mat i området.

Våra turer i Alentejo är alla långritt, där du ridar från plats till plats och ändrarövernattningsställe 3-4 gånger under vistelsen. På detta sätt kommer du genom ett mycket stort och varierat område och du upplevar båda utmanande och ibland snabb ridning. Boendet är bra i dubbelrum med bad antingen på hotell eller pensionat, båda av god standard.

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »

Tilbage til søgning