Hippo Tours CSS Sprite

Ridresor
Lyxhelg i Lazio
Turfakta

Lyxhelg i Lazio - turfakta 

Vistelsens längd:

En dag till häst, 2 nätter. Vi rider ca 5-6 timmar lördagen.

Boende:

Du bor på Agriturismo i trevliga rum. Det finns totalt sju dubbelrum i en smakfull huvudbyggnad. Samtliga rum har egen ingång och utsikt över det vackra landskapet och är självklart utrustade med badrum och toalett. Gårdshotellet ligger högt (130 meter över havet) med en fantastisk 360-graders utsikt. Du ser ut över öppna marker, stora skogar, Tolfabergen och i horisonten det Tyrrenska havet. Gårdshotellet är ett levande lantbruk med olivlundar, frukt- och grönsaksodlingar och sädesfält och du får gott om tillfällen att provsmaka hotellets många fina produkter.

Pension:

Middag fredag och lördag, frukost lördag och söndag. Lunch ingår inte.
Turen är något av en kulinarisk resa där du njuter av det fina italienska köket med goda lokala råvaror. Frukost och middag intas i gårdshotellets egen trevliga restaurang. Drycker ingår inte i priset, men kan självklart köpas till ett rimligt pris.

Hästar:

Vi rider på säkra och stabila Maremmahästar och arabkorsningar. Ridstilen är western/butteri med enhandsfattning och Maremmasadlar.

Ridvana:

Minst 3. Du ska klara av att tillbringa 6-8 timmar i sadeln. 

Grupp och guide:

Vi är minst 2 och högst 6 ryttare med en duktig, engelsktalande guide

Kläder och utrustning:

Ridstövlar med klack eller ridskor/vandringsskor ev. med tillhörande short chaps, regnkläder, ridbyxor eller byxor utan sömmar på insidan av benet. Ta med egen ridhjälm eller hat.

Icke ryttare:

Weekend är lämplig även för icke ryttare. Det finns alternative aktiviteter på gårdshotellet (vandring, mountainbike, swimmingpool). Lunch ingår inte i priset för icke ryttare.

Ingår inte i priset:

Transport till ridstället, lunch lördag, drycker, dricks

Turkod:

IT 8602

Hämta utskrivbar PDF


2020 datum och priser är på väg, vi uppdaterar kontinuerligt och vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på e-post: info@ hippotours.se eller telefon 046 2880466

Vad tycker andra?

Vi fick en toppenhelg över förväntan. Anna tog emot oss på ett underbart sätt. Hon var så engagerad i allt och ville verkligen att vi skulle trivas. Detta ställe kan jag rekommendera till alla även om man inte rider.
Annika S.

Läs mer

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »