Hippo Tours CSS Sprite

Ridresor till Italien
Lyxhelg i Lazio
Resefakta

Lyxhelg i Lazio - resefakta 

Transport:

Flyg till Rom. Det är 80 km mellan Rom och gården och enklast är att ta tåget till Civitavecchia där du sedan hämtas (pris 25 € per bil varje väg att betala på plats). Avgång från Roma Termini varje 20. minut.

Transfer:

Transfer från stationen i Civitavecchia kan ordnas. Priset är cirka 25 € per bil varje väg att betala på plats. Upphämtning kl. 17 om inte annat avtal har gjorts. Retur transfer avtalas på plats.
Du kan också boka transfer från Rom Fiumicino flygplatsen (ca 50 min, pris 125 € per bil varje väg) eller Rom Ciampino flygplatsen(ca 75 min, pris 150 € per bil varje väg).

Försäkring:

Vi rekommenderar avbeställningsförsäkring, som också skyddar dig vid sjukdom och olycksfall, som medför att du inte kan rida. Dessutom ska du ha en reseförsäkring, som täcker sjukdom, olyckshändelse och hemtransport.

Turkod:

IT 8602


2020 datum och priser är på väg, vi uppdaterar kontinuerligt och vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på e-post: info@ hippotours.se eller telefon 046 2880466

Vad tycker andra?

Vi fick en toppenhelg över förväntan. Anna tog emot oss på ett underbart sätt. Hon var så engagerad i allt och ville verkligen att vi skulle trivas. Detta ställe kan jag rekommendera till alla även om man inte rider.
Annika S.

Läs mer

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »