Hippo Tours CSS Sprite

Ridresor
Lyxhelg i Lazio
Program

Program för lyxhelg i Lazio

Dag 1.

Ankomst till Agriturismo. Inkvartering och utsökt middag på gårdshotellets fina restaurang

Dag 2.

Efter frukost sadlar vi upp och ridar ut längs aquaducten, som byggdes av kejsar Trajan. Vi följer aquaducten till stan Allumiere, som ligger i en naturpark i Tolfa bergen. Dagen erbjuder gott om fantastiska utsiktar utöver gröna berg, frodiga dalar med bäckar och glittrande azurblåt hav. Vid lunchtid kommer vi fram till den gamla byn Farnesiana, som går tillbaka till 1591 och inrymmer den neo-gotiska kyrkan Santa Maria della Farnesina, byggd kring 1836, Restaurangen där vi skall äta vår lunch, är byggt i en gammal ladugård som användes för spannmålslagring till gruvarbetare som grävde aluminium ur bergen. Lunch är en överdådig buffé med grönsaker, kött och ost som produceras på lokala gårdar och du kan välja mellan tre varmrätter med pasta och kött. Lunchen ingår inte i priset.
Efter lunch rider vi tillbaka genom vacker Medelhavs natur till gårdshotellet. Det serveras en läcker middag i agriturismoens restaurang

Dag 3.

Avresa efter frukost.

Obs: Programmet kan ändras till följd av lokala förhållanden, t.ex. vädret.

Hämta utskrivbar PDF


2020 datum och priser är på väg, vi uppdaterar kontinuerligt och vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på e-post: info@ hippotours.se eller telefon 046 2880466

Vad tycker andra?

Vi fick en toppenhelg över förväntan. Anna tog emot oss på ett underbart sätt. Hon var så engagerad i allt och ville verkligen att vi skulle trivas. Detta ställe kan jag rekommendera till alla även om man inte rider.
Annika S.

Läs mer

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »