Hippo Tours CSS Sprite

Ridresor
Black Mountain Explorer
Program

Program för Black Mountain Explorer

Fem dagars trail i Black Mountains där utmaningarna och tempot gradvis ökas under veckan. Ritten går genom ett relativt outforskat område med högt belägna hedar vackert omringade av de pittoreska dalarna Wye och Usk. Området är ett av de absolut bästa för cross country ridning i hela Storbritanien.

Varje dag bjuder på en ny tur på mellan 13km och 29km. Vi stannar för att äta lunch på charmiga bykrogar vi hittar på vår väg. Under veckan får du uppleva ett brett utbud av olika typer av terräng och varierande tempo. På kvällarna har du möjligheter att få prova olika hästar på farmen om du har mer ridlust kvar.

Efter dagens ridning får du njuta av Marias utmärkta hemlagade mat därefter kan du slappna av framför kaminen eller besöka den lokala puben.
En av kvällarna äter du middag på en av de lokala krogarna eller restaurangerna (ej inkluderat i priset). Abergavenny har med rätta kommit med på kartan för sina bra matställen och du kan få hjälp i dit val av dina värdar.

Ankomst är på kvällen då du blir introducerad till de andra övriga deltagarna och guiden vid middagen. Under veckan blir ritterna gradvis längre, tempot ökar och utmaningarna blir större. Flexibilitet är nyckelordet och guiderna är uppmärksamma på allt försiggår säkert och att det blir en behaglig och spännande upplevelse för alla. Efter en vecka i Wales känner vi oss säkra på att du är en mer självsäker och avslappnad ryttare med god kontakt med din häst.

På trailen den 20-26 juli är deltagarna inbjudna till Royal Welsh Agricultural Show. En av de dagarna rider vi på morgonen och besöker showen på eftermiddagen i Builth Wells. Det påstås att det är den största jordbruksutställning i Europa med massor av ridaktiviteter och shows. Entrén är ca £ 28, som betalas på plats.

Det är möjligt att förlänga turen hen över helgen. Du rider då fredag och lördag och lämnar söndag efter frukost, eller du tar fri fredag, rider lördag och söndag med avresa från kl.16.00.

Hämta utskrivbar PDF


2022 datum och priser är på väg, vi uppdaterar kontinuerligt och vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på e-post: info@ hippotours.se eller telefon 046 2880466

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »