Hippo Tours CSS Sprite

Hästresor till Spanien
Dressyr o turridning
Program

Ridcenter i toppklass - program

Du erbjuds undervisning på alla nivåer, från nybörjare till de högsta klasserna av erfarna instruktörer.

Det undervisas i ett modernt ridhus 20 * 60 m med sand och fiberbeläggning som lever upp till högsta nivå och på en utomhus ridbana. Det finns sprinklersystem så ridbanorna kan vattnas regelbundet och på så sätt undvika damm under undervisningen

Veckans program:

Söndag

Du anländer på eftermiddagen och checkar in på ditt hotell, ett före detta palats, en gång bostad för en medeltida drottning. Hotellet ligger i hjärtat av den hisnande vackra medeltida staden Carmona.

Vi erbjuder gratis transfer från tågstationen Santa Justa kl 16.30 och kan när som helst ordna hämtning på flygplatsen med vår lokala taxiservice (ingår ej, kostar 50-55 € enkel resa).

På kvällen får du sällskap på hotellet av en av dina värdar för en välkomstmiddag där du träffar resten av veckans deltagare.

Efter lite introduktion och samtal är du fri att tillbringa resten av kvällen i lugn och ro innan en förhoppningsvis oförglömlig vecka börjar.

Program för internsiv dressyr (måndag till fredag):

Måndag

Efter frukost på hotellet och en snabb transfer till ridcentret får du en kort rundtur och en pratstund med våra instruktörer.

Din första lektion kommer att vara en bedömning för din instruktör, som kommer att anteckna dina goda vanor och områden att arbeta med. Det är också den första chansen för dig att vänja dig vid din häst och den mer känsliga ridstil som krävs för de andalusiska och iberiska hästarna.

Efter en välförtjänt paus gör vi oss redo för dina första longeringspass

När morgonlektionerna är över kan du koppla av med en bok på terrassen eller i den bekväma gästloungen. Du är också mer än välkommen att stanna och sitta på arenorna och titta på den dagliga träningen av våra hästar eller utnyttja vår privata pool (öppen under månaderna april till november).

Möt resten av gruppen för lunch i vår vackra matsal och njut av din första upplevelse av typisk andalusisk hemlagad mat och prova vårt utmärkta lokala husvin.

Din andra dressyrklass kommer att vara på eftermiddagen. Lektionerna är utformade för att förbättra ditt skolarbete, position och dressyrfärdigheter, och de kommer också att lära dig hur du kommunicerar bättre med din häst.

Gruppstorlekar är vanligtvis på 2 eller 3 ryttare på samma nivå och aldrig större än 4.

Tisdag

Tidig frukost och hämtning på hotellet kl 8:30. Vi skall till Jerez de la Frontera i Cádiz-provinsen. Jerez är internationellt känt för sin produktion av sherry och konjak. Men huvudattraktionen den här dagen kommer att vara besöket på Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre och att se föreställningen med titeln "How the Andalusian Horses Dance".

Här kommer du att ha förmånen att se de magnifika andalusiska hingstarna när de är som bäst, hemma i de hisnande omgivningarna av deras 1700-talspalats och den vackra ridhallen. De kommer att uppträda med piaff, passage och i speciella poser som courbette, capriole etc. i ett skådespel av ljus, musik och färger. Vivi Garcia tränade på den här skolan i fyra år och medverkade ofta i programmet.

Observera: extrapriset för entrébiljetten till föreställningen "How the Andalusian Horses Dance" är 32 €.

Vi är tillbaka för en sen lunch på ridcentret.

Dressyrlektioner på eftermiddagen.

Onsdag

Allt eftersom veckan fortskrider kommer din dressyr också att göra, förhoppningsvis utför du mer avancerade övningar.

Efter lektionen, stanna kvar och fortsätt att observera den dagliga träningen av valacker, ston och hingstar, från unga och gröna till mycket avancerade. Vi tränar även skolhästarna regelbundet för att hålla dem känsliga och i god form så att våra gäster kan njuta och få ut det mesta av sina timmar med dem.

Frukost på ridcentret

Dressyrlektioner på eftermiddagen

Torsdag

Samma som onsdag

Fredag

Njut av din sista dressyrlektion på morgonen. Vid det här laget kanske du utför några av de mer avancerade övningarna och formerna (detta beror på ryttarens förmågor).
Sista lunchen på ridcentret.

Ett diplom kommer att delas ut till alla deltagare denna dag.

Efter en avkopplande eftermiddag tillbaka i Carmona, gör dig redo att besöka Sevillas historiska hjärta.

Här kan du besöka rid butiken som alltid är en höjdpunkt och sedan en promenad runt staden.

Du kan strosa runt på gatorna runt den största gotiska katedralen i världen och bland palatsen och herrgårdarna som är en del av denna världsberömda stad. Fotomöjligheterna är oändliga. Det finns också många butiker runt om i stadskärnan, så det finns mycket att göra innan det är dags att träffa de andra för middag.

Det är en kort promenad till den typiska spanska nattmarknaden, där du kan välja din egen måltid, från en mängd olika spanska och internationella rätter, naturligtvis tillsammans med ett fantastiskt spanskt vin.

Lördag

Efter frukost erbjuder vi gratis transfer till tågstationen i Carmona och pendelbuss till flygplatsen i Sevilla. Första tur kl 8.00 och sista blir kl. 11.00.

Program för Tur och Trän:

Måndag

Efter frukost hämtas du på hotellet och vid ankomsten till ridcentret får du en kort guidad tur.

Du kommer sedan att sadla upp för "Old Hacienda Ride", en lugn tur runt det omedelbara området genom olivlundar och eukalyptusträd.

Beroende på årstid kan du se fält med solrosor, vete och bomull, samt meloner och vattenmeloner på sensommaren. Turen tar dig förbi imponerande Haciendas och Cortijos från 1500- och 1600-talen, genomsyrade av historia.

Vi återvänder till ridcentret för lunch.

Ridlektioner kommer att äga rum på eftermiddagen.

Det ger en fantastisk möjlighet att förbättra ditt ridskolearbete, din sits och ev dina dressyrkunskaper och de kommer också att lära dig hur du kommunicerar bättre med din häst.

Gruppstorlekarna är vanligtvis 2 eller 3 ryttare på samma nivå och aldrig större än 4.

Tisdag

Tidig frukost och hämtning på hotellet kl 8:30.

Vi skall till Jerez de la Frontera i Cádiz-provinsen. Jerez är internationellt känt för sin produktion av sherry och konjak. Men huvudattraktionen den här dagen kommer att vara besöket på Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre och att se föreställningen med titeln "How the Andalusian Horses Dance".

Här kommer du att ha förmånen att se de magnifika andalusiska hingstarna när de är som bäst, hemma i de hisnande omgivningarna av deras 1700-talspalats och den vackra ridhallen. De kommer att uppträda med piaff, passage och i speciella poser som courbette, capriole etc. i ett skådespel av ljus, musik och färger. Vivi Garcia tränade på den här skolan i fyra år och medverkade ofta i programmet.

Observera: extrapriset för entrébiljetten till föreställningen "How the Andalusian Horses Dance" är 32 €. (2022 pris)

Vi är tillbaka för en sen lunch på ridcentret.

På eftermiddagen dressyrlektion

Onsdag

Efter frukost sadlar vi upp och ger oss i väg på den "romerska bron" turen.

Beroende på årstid rider vi genom fält med solrosor, vete, bomull, apelsiner eller mandelträd och genom gamla olivlundar som fortfarande är noggrant skötta. Det är ett landskap där det finns väldigt få staket.

Längs vägen kan du komma över älven, full och forsande på våren, svalt och grunt på sommaren, ett naturligt paradis för djur- och fågelliv, med riklig växtlighet året runt. När du plaskar genom vatnet i elven kan du störa tärnor och lommar. Sedan kommer vi till en gammal romersk bro och en skuggig eukalyptuslund.

Vi återvänder till ridcentret för lunch.

På eftermiddagen är det dressyrlektion

Torsdag

Idag, avresa tidigt från hotellet till kusten, där robusta spanska hästar, alla i andalusisk cowboysele (montura vaquera), väntar på att ta oss på strandturen.

Turen tar oss på en oförglömlig rutt genom Donañas naturpark, en av Europas sista sanna vildmarksregioner. Detta område är hem för många arter (vissa skyddade), såsom dovhjort, vildsvin, räv, iberiskt lodjur, kungsörn, gladar, gamar, storkar, flamingos och hägrar.

Turen går över de gyllene sanddynerna, fulla av dofter av den rika floran, innan du kommer fram till den spektakulära stranden, där det finns möjlighet att blöta hästens ben och få lite trav och en lång galopp om du känner för det .

Doñana Natural Park är en av Andalusiens gömda pärlor och vi har förmånen att kunna rida genom den.

Efter turen är vi tillbaka vid ridcentret för en sen lunch.

Observera: Om du ännu inte är bekväm eller säker nog att rida på öppna stigar eller på stranden i trav och galopp, vänligen meddela oss. Vi kan ordna en skräddarsydd ridupplevelse för dig.

Viktig! Denna strandtur är inte tillgänglig under juli och augusti och kan ersättas av en annan turridning eller en lektion på ridcentret.

På eftermiddagen igen ridlektioner

Fredag

Vi rider genom det öppna landskapet på veckans sista tur genom oliv- och apelsinlundar och förbi bönder som arbetar på fälten.

Vad konstigt, vi är i en region där det inte finns några ridvägar. Här kan hästarna ströva överallt, bara man respekterar böndernas grödor. Nu kommer du att inse att i Andalusien förstår och älskar alla hästen.

Vi återvändar till ridcentret för lunch.

Efter en avkopplande eftermiddag tillbaka i Carmona, gör dig redo att besöka Sevillas historiska hjärta.

Här kan du besöka rid butiken som alltid är en höjdpunkt och sedan en snabb promenad runt staden.

Du strosa runt på gatorna runt den största gotiska katedralen i världen och bland palatsen och herrgårdarna som är en del av denna världsberömda stad. Fotomöjligheterna är oändliga. Det finns också många butiker runt om i stadskärnan, så det finns mycket att göra innan det är dags att träffa de andra för middag.

Det är en kort promenad till den typiska spanska nattmarknaden, där du kan välja din egen måltid, från en mängd olika spanska och internationella rätter, naturligtvis tillsammans med ett fantastiskt spanskt vin.

Lördag

Efter frukost erbjuder vi gratis transfer till tågstationen i Carmona och pendelbuss till flygplatsen i Sevilla. Första tur kl 8.00 och sista blir kl. 11.00.

Program för turridning

Programmet för ren turridning är som "Trän & Tur", bara det är inga lektioner på eftermiddagen. Den står alltså till ditt fria förfogande.


Hämta utskrivbar PDF

Resedatum

2024
Datum Pris
7. jan. -
15. dec.
7 dagar
24 840 SEK
Välj

OBS: Du kan fritt välja datum.
I nästa steg kan du se vilka datum som är möjliga att boka,hur länge och ev. vilka progam som kan väljas.
Denna hemsida använder sig utav cookies för att fungera, till användning av trafikmätning och optimering av sidans innehålla samt till att målanpassa marknadsföring. Vid att använda vår sida accepterar du användning av cookies till dessa ändamål. Se privatlivs- och Cookiepolitik
Nej tack
Acceptera cookies
Information
Funktionalitet
Statistik
Marknadsföring

Vad är cookies?

En cookie är en fil, som browsern lägger på din dator. Det gör det möjligt att känna igen din dator, och komma ihåg det val du tidigare har valt på hemsidan. En cookie kan inte sprida datorvirus eller andra skadliga program. Cookies raderas av sig självt efter några månader ( kan variera), men de förnyas efter varje besök. Cookien kan inte se, vem du är, vad du heter, vart du bor eller om datorn används utav en eller flera personer. Om du ger personliga uppgifter till en hemsida, så kan en cookie dock användas till att komma ihåg dig till nästa gång du besöker hemsidan.

Hemsida

ASPSESSIONID# - raderas när browsern stängs

Hemsidan använder denna cookie till att identifiera den besökande, på tvärs av sidor, under besöket.

CookieSafe - 6 månader

Innehåller en säker kopia av utvalda 3. parts cookies, så de inte går förlorade, om de blir raderade av browsern.

Cookie-inställningar

cookiebar - 1 månad

Används till att komma ihåg de val som tas under Cookie-inställningar, samt om villkoren har blivit accepterade.

Chatt

__zlcmid - 1 år

Används av Zopim chatten till at identifiera den besökande på tvärs av sidor under en chatt-session.

zte# - Raderas när browsern stängs

Sparar ett Zopim Live Chat ID som kommer ihåg en enhet från besök till besök och i loppet av en chatt session.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerar ett unikt ID, som används till att föra statistik över hur den besökande använder hemsidan.

_gid - raderas när browsern stängs

Denna cookie används till att spåra, hur lång tid den besökande använder på hemsidan.

_gat - 1 dag

Används till att reducera mängden av förfrågningar till Google

collect - raderas när browsern stängs

Används till att skicka data till Google Analytics om den besökandes enhet och rörelse. Spårar den besökande på tvärs av enheter och marknadsföringskanaler.

Facebook Pixel

fr, tr, datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - op til 2 år

Facebook-cookies upprättas, när du har varit på Facebook och besöker vår hemsida. Detta gör det möjligt för Facebook att tillpassa möjliga annonser eller inlägg baserat på din browserbeteende. Alla cookies förutom datr (2 år), lu (2 år) utlöper efter sessionsavslutning. Denna cookie blir använd till att målinrikta annonser på Facebook.

Google Adwords

ads/ga-audiences - Raderas när browsern stängs

Används av Google AdWords till att visa annonser för besökande, som förmodligen vill vara intresserade, baserat på den besökandes online beteende på tvärs av hemsidor.

ads/user-lists/# - Raderas när browsern stängs

Ukendt.

Google Doubleclick

test_cookie - Raderas när browsern stängs

Används till att kontrollera om browsern understödjer cookies.

IDE - 2 år

Används till att registrera och rapportera om hemsidoanvändarens handlingar efter att ha sett eller klickat på en av annonsörens annonser. Förmålet är att mäta effekten av en annons samt att målinrikta annonser till användaren.