Hippo Tours CSS Sprite

Ranchresor
Ranch i Colorado
Program

Kort ranch semester - program 

Ranchen erbjuder ett omfattande program till sina gäster där du upplever livet på en arbetande ranch samtidigt som du kan njuta av livet med lyxiga bekvämligheter och gourmet mat.

Du blir inkvarterad komfortabelt i den historiska ranchens huvudbyggnad. Här vaknar du till varm frukostmat serverad den gamla matsalen. Härligt! Så är du klar för morgonens strapatser på hästryggen.

Rid aktiviteterna kan handla om arbete med boskap, flytta kreatur, utforska den omgivande San Luis dalen, våga sig in det närliggande Great Sand Dunes National Park eller delta i en av de speciellt arrangerade "overnight pack trips" in i Sangre de Cristo Mountains.

Spännande ridning bland de mer än 2000 bison som lever fritt på de stora gräsmarkerna.

Massor av ridning efter egen önskan då du kan du prova dina horsemanship talanger på en autentisk ranch. Få smuts på händerna genom att delta i de dagliga rutinerna på ranchen. Var med då boskap flyttas, delta i det vardagliga pysslet och lär dig om holistiska ranching principer.

Du kan också delta i workshops som varierar med årstiden. Det är speciella veckor för brännmärkning av kalvar på våren, turer med packning upp bergen och det ges också konst workshops.

Utforska Great Sand Dunes National Park från hästryggen. Det är de största sanddynerna i USA och utgör en enastående syn.

Andra aktiviteter inkluderar vandringar ut i naturen med guide, flugfiske i de lokala bäckarna, fågel- och viltskådning, geologi turer m.m.

Önskar du delta i arbetet på ranchen är du välkommen att arbeta sida vid sida med ranchens wranglers i de löpande sysslorna.

Kanske vill du må väl och slappna av med skön massage eller yoga som finns tillgängligt hela vistelsen.

Hela veckan igenom får du en god känsla av livet på en arbetande ranch och för det enastående projektet de har igång här i södra Colorado.

Varje kväll avslutas med en läcker gourmet måltid serverad i en trevlig och informell atmosfär i den gamla matsalen huvudbyggnaden. Maten är väl tillagad och primärt baserat på egna ekologiska produkter varför den naturligtvis är präglad av riktigt gott och mört oxkött och bisonstek. Mike Rosenberg är kökschef, han har tidigare arbetat för Carnegie familjen och stått för John Kennedy Jr's bröllopsmiddag. Du kan naturligtvis också få vegetarisk mat om du önskar – lämna besked om det vid bokningen.

Obs! Var uppmärksam på att det inte är ridning på söndagar. Det är hästars och wranglers fridag.

Hämta utskrivbar PDF

Resedatum 2021

Datum Pris
1. mar. -
31. okt.
t.ex. 4 dagar
13 920 SEK
Välj

OBS: Du kan fritt välja datum.
I nästa steg kan du se vilka datum som är möjliga att boka,hur länge och ev. vilka progam som kan väljas.

Vad andra säger:

I loved every minute of our ranch vacation. The wrangler we had (Kaitylin) was amazing, the horses were fun and the food was excellent. Improvment suggestions: Bonfire to gather around at nigth, a place to buy a beer, a snack at nigth and more interaction with the horses. I personally wish we could be a part of gathering the horses in the morning and making them ready for the day. Also I would have loved to take care of my horse after the ride.
Eirin

Se fler recensioner här

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »