Hippo Tours CSS Sprite

Ranch semester i Colorado

Kort ranch semester i Colorado

Cattle and bison ranch 

  • Western ridning
  • Autentisk, arbetande ranch för nötkreatur och bison
  • 4 eller 5 dagar
  • Riderfarenhet: 3-5
  • Alternativa aktiviteter
  • 4 stjärnig inkvartering - den gamla huvudbyggnaden är läckert moderniserad.
  • Hit kan du komma från mars till slutet av oktober.

Läs mer

Hämta utskrivbar PDF

Om ranchen och konceptet

Ranching är en av de äldsta traditionerna i USA och den fortsätter att spela en nyckelroll i utvecklingen av "the west". Filosofin på ranchen är att skapa en fungerande ranch som ser landskapet som en multidimensionell resurs som kan stödja ett friskt ekosystem samtidigt som det är basen för en jordbruksverksamhet . Ekologi och hållbarhet som bäst.

Ranchen drivs med tanke på helheten. Bestånden av vild bson kan samexistera med många andra vilda djur i dalen. De har också ett skarpt öga på ekologiska hotspots för att säkerställa välbefinnandet för de lokala specifika växter och kontrollera invasiva växter.

De är hårt arbetande cowboys som båda måste ta hand om sina djur och se till att ranch gästerna mötes med stor gästfrihet och en avslappnad attityd, så att de har en unik upplevelse både beträffande traditionerna kring att vara en cowhand på en fungerande ranch och få en inblick i arbetet med att bevara denna del av unika naturen i västra USA.

Hämta utskrivbar PDF


2022 datum och priser är på väg, vi uppdaterar kontinuerligt och vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på e-post: info@ hippotours.se eller telefon 046 2880466

Vad andra säger:

I loved every minute of our ranch vacation. The wrangler we had (Kaitylin) was amazing, the horses were fun and the food was excellent. Improvment suggestions: Bonfire to gather around at nigth, a place to buy a beer, a snack at nigth and more interaction with the horses. I personally wish we could be a part of gathering the horses in the morning and making them ready for the day. Also I would have loved to take care of my horse after the ride.
Eirin

Se fler recensioner här

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »