Hippo Tours CSS Sprite

Ridresor
Cattle drive in Wyoming
Turfakta

Cattle drive - turfakta 

Turens längd:

En vecka, sex dagar i sadeln och sju nätter.

Boende:

Du skall leva som en cowboy i en vecka - som de gjorde på den gamla goda tiden i slutet av 1800-talet. Du övernattar i bra tält, tipis, och chuck wagons transporterar ditt bagage och förnödenheterna för turen. Första natt på hotell i Sheridan och sista natt i lodge på toppen av Big Horn eller på hotel i Sheridan. Om du reser ensam, måste du boka singel och få naturligtvis enkelrum första natten på hotellet i Sheridan. Om du också vill sova i enmans tält och vara garanterad enkelrum i lodgen, kostar det en avgift på $ 300 (skriv önskan i kommentarerna när du bokar)

Pension:

Helpension - god mat tillagad över lägerelden av västerns bästa kockar! Samtidigt är kocklaget känt som riktiga spelevinkar, som älskar att hitta på practical jokes - ta det som en varning!

Hästar:

De flesta hästarna är Quarters, dessa lugna, stabila och driftsäkra amerikanska cowboyhästar, vana vid terrängen och klimatet, som älskar att driva boskap.

Ridvana:

2-5 och i hyfsad fysisk form. Före starten av "drivet" skall du passera deras "Horsemanship clinic", där du får instruktioner om grundbegreppen för turen och de finner en häst, som passar just för dig. Allt för att säkra en fin och säker semester.

Grupp och guide:

Det är 10-12 deltagare från ranchen, i huvudsak familjen, och som regel 15-20 gäster. Vi ska tillsammans driva omkring 300 kor med sina kalvar till nya betesängar.

Klädsel och utrustning:

Sedvanlig ridutrustning, vattentäta stövlar, bekväma vandrarskor, sovsäck och liggunderlag, regnkläder, kamera, kikare, cerat, solkräm, vidbrättad solhatt som sitter stadigt på huvudet, varma kläder, jacka, handskar, ficklampa, tändstickor, fältflaska och ett 8'x8' (' är fot och ca 30,5 cm) plastskynke att lägga på marken (och för att hålla bagaget torrt). Allt packat i en väska med mjuka sidor (ingen hård väska).En del utrustning går att hyra med ranchen (sovsäck, liggunderlag, plastskynke mm. info kommer som special info efter bokning)
De första 2 dagarna och den sista får du tillgång till allt ditt bagage, men däremellan ska bagaget tas med på packåsnor, och ska rymmas i en väska med följande mått: 12''x18''x12" (" betyder tum och 1 tum är 2,54 cm).

Vädret:

Behagligt och som regel massor av solsken. Vi är uppe i bergen så det är kyligt på natten.

Betalnings och avbeställningsvillkor:

Deposition på 25 % av priset betalas senast 4 dagar efter beställning. Resterande belopp inbetalas senast 90 dagar innan turen startar. Avbeställs turen senare än 90 dagar före avresa återbetalas inte turens pris - men du kan använda inbetalt belopp på någon annan av ranchens turer inom en period av 2 år. Det rekommenderas att teckna avbeställningsförsäkring.

Ingår inte i priset:

Flyg till Billings eller Casper, transfer från Billings eller Casper, mat och drycker på ankomstdagen, frukost dag 2 på hotellet, kvällsmat på turens siste dag och mat och drycker på avresedagen. Det är vanligt att tippa i USA och ett tips på cirka $ 100 efter resan skulle uppskattas

Turkod:

US 3601

Hämta utskrivbar PDF

Resedatum 2021

Datum Pris
3. jul. -
10. jul.
8 dagar
34 140 SEK
Boka

Vad andra säger:

Tough trip for a 65+ person, but rewarding and interesting. Horses were very good, and the staff was excellent. A very valuable experience, not the least meeting and getting to know Americans from many states. I am so very pleased I took this trip.
Cecilie

Läs mer

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »