Hippo Tours CSS Sprite

Ridresor
Weekend break i Wales
Program

Program för Weekend Break

Exempel på program

Programmet kan variera efter ryttarens nivå och lokala förhållanden.

Dag 1:

Du anländer till gården efter kl. 17, installerar dig i ditt rum och sätter dig därefter till bords ca. kl. 20. Vid middagen möter du turens andra deltagare och Paul, ridcentrets ägare. Paul förhör sig om dina ridkunskaper så att han kan välja en bra häst till dig. Det finns fler än 60 cobs att välja mellan så säkert har han en som passar just din förmåga och ditt kynne

Dag 2.

Efter en "hearty breakfast"  - den ena morgen är den typiskt walesisk, den andra typiskt bayersk (Maria kommer från Bayern) - ska vi ut och fånga och göra i ordning våra hästar. Du får lite instruktion om hanteringen av just din häst innan vi rider ut från gården på vår första tur.
Vi rider ner genom dalen. Efter ca 5 miles kommer vi fram till en gästfri bykrog där vi stannar för lunch och kanske en pint av det lokala ölet.
Under eftermiddagen ska vi klättra upp lite i bergen och du kommer snart att märka att din fyrbenta vän är ganska skicklig på det här med bergsritt! Högt uppe över trädgränsen är det fantastiska utsikter att njuta av längs vår ridtur genom för bergen till Brecon Beacons.
Dagens ridning avslutar vi med en skön galopp längs Pengenfford Common.
Hemma på gården igen får vi te och lite senare serverar Maria en av sina underbara hemlagade middagar.

Dag 3.

Dagen ritt är designad lite mer krävande och vi ska rida ca 16 miles. Frekventa galopper gör tiden och vägen kort till vårt första stopp, ännu en gästfri pub där vi äter vår lunch. Efter lunchen vänder vi hemåt igen på andra stigar och en sväng upp i bergen.
Tillbaka på gården igen är det tid att ta avsked av din häst. Du får njuta en god kopp te innan din avresa som du kan förvänta blir vid kl. 17. Vi tror att du nu är fysiskt trött och mentalt förfriskad efter en härlig häst weekend!

Hämta utskrivbar PDF

Resedatum 2020

Datum Pris
3. jan. -
27. dec.
3 dagar
4 400 SEK
Välj

Resedatum 2021

Datum Pris
9. apr. -
11. apr.
3 dagar
4 640 SEK
Boka
16. apr. -
18. apr.
3 dagar
4 640 SEK
Boka
23. apr. -
25. apr.
3 dagar
4 640 SEK
Boka
14. maj. -
16. maj.
3 dagar
4 640 SEK
Boka
11. jun. -
13. jun.
3 dagar
4 640 SEK
Boka
24. sep. -
26. sep.
3 dagar
4 640 SEK
Boka
8. okt. -
10. okt.
3 dagar
4 640 SEK
Boka
15. okt. -
17. okt.
3 dagar
4 640 SEK
Boka
22. okt. -
24. okt.
3 dagar
4 640 SEK
Boka

OBS: Du kan fritt välja datum.
I nästa steg kan du se vilka datum som är möjliga att boka,hur länge och ev. vilka progam som kan väljas.

Vad andra säger:

Jag och min dotter har nyligen kommit hem från en helt fantastisk resa som vi kommer minnas med glädje under lång tid framöver. Hästarna var fantastiskt fina och vältränade. Värdparet, Paul och Emelie, var väldigt mån om att alla skulle må bra och trivas och det var verkligen jätteroligt att Paul satt med vid måltiderna. Det oss möjlighet att få en inblick i vardagen vilket var mycket positivt. Pauls matchning mellan hästar och ryttare var utmärkt och vi trivdes perfekt med våra hästar. Ridturerna var väl anpassade efter våra ridkunskaper och våra guider var duktiga och mycket ansvarsfulla. Det blir absolut ett återbesök för ytterligare en ridresa genom vackra Wales på underbara Wesh cob-hästar! 
Agneta H., 2018
Se fler recensioner här

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »