Hippo Tours CSS Sprite

Lyxhelg på Kullaberg
Program

Program för lyxhelg på Kullaberg

Lördag:

Ankomst till hästgården runt 14:30, där vi träffas och rider ut i från kl 15. Du träffar din guide, som med entusiasm och stor kunnighet tar hand om ryttare och ridprogrammet. Du introduceras till din häst, ryktar, sadlar och trensar och är nu redo att ge dig iväg.(Om du behöver hjälp, är det bara att säga till. Vi rider ut på en 2½ timmars tur upp på berget i varierad och vackert terräng, i olika tempon.På turen serveras fika med kake och dricka.  Turarna vill bli anlagda med behörig hänsyntagan till rytternas önskan och ridnivå.
På kvällen är det en fin middag i restaurangen med ljus på bordet och vacker utsikt över taken på husen i byn, hamnen och havet.

Söndag:

Efter frukosten är det igen i väg till gården (kl. 9:30) och i dag kanske en annan häst. Vi ska ut på storfavoriten blant våre gästar, Mölleturen, en 4 timmars tur runt på Kullaberg, ridning av nya stigar, nya utmaninger och nya spännande och givande upplevelser. Ungefär mitt på turen, efter ca. 2 timmars ridning, äter vi en god lunch i mysiga Cafe Krukmakeriet i Mölle.
Efter turen går det hemåt igen eller kanske blir det först efter besök i Mölle med hamn och gallerier, till fyren på Kullaberg med oslagbara utsikten över Öresund, Kattegatt och Skälderviken eller kanske till glas- och keramik udställningarne i Höganäs, var det också finns olika factory outlets.

Hämta utskrivbar PDF

Resedatum 2020

Datum Pris
1. feb. -
15. dec.
2 dagar
4 350 SEK
Välj

OBS: Du kan fritt välja datum.
I nästa steg kan du se vilka datum som är möjliga att boka,hur länge och ev. vilka progam som kan väljas.

Vad andra säger:

We really had a very very good nice weekend. Very good horses- very sweet and qualified riding guide. 
Bedst regards from Yvonne

Läs mer

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »