Hippo Tours CSS Sprite

Sol och hästar i Andalusien
Turfakta

Sol och hästar - turfakta 

Vistelsens längd:

Fem dagar i sadeln, 6 nätter. Ankomst sker efter eget val. Under sommarmånaderna (från 15.juni till 15 september) rids det inte då det dels är för varmt och det samtidigt är för många människor på stranden.

Inkvartering:

Du inkvarteras på Hotel Hurricane. Hotellet är 4 stjärnigt och har rymliga, bra rum utrustade med minibar, aircon, safe och de flesta har TV. Hotellet har många gemensamhetsfaciliteter b.la. en läcker pool med utsikt ut över havet, ett gym, jacuzzi och ångbad. Varje dag finns yogagrupper, personlig tärning och bastu vilka kan bokas för sig (inte inkluderade i priset). Välj mellan rum mot havet eller mot de vackra bergen bakom hotellet. Rummen mot havet har inte alltid utsikt över havet då det ligger en vacker trädgård mellan hotellet och stranden, de höga palmerna kan skymma utsikten.
Du kan också välja inkvartering i bungalow på Hotel Punta Sur bara 2 minuters körning från stallet. Hotellet är öppet i perioden 1ste april till slutet på oktober. Det finns en trevlig pool på hotellet

Pension:

Frukost på hotellet är inkluderat i priset.
Lunchen gör du själv under frukosten (sandwiches och frukt), lägger i en tupperware box, som du får tilldelad och kan ta med i sadelväskan.
Det finns en bra restaurant på hotellet, där man kan avnjuta sin middag (ingår inte i priset).

Ridning:

Du kan välja relax programmet, då du rider 2 timmar per dag eller kan du välja Big Star Ride programmet med 3½-4 timmars ridning varje dag i 5 dagar. Ridningen är mycket flexibelt upplagd och sker i ett tempo som anpassas efter ryttarens förmågor till häst och efter ryttarens önskemål. (Ryttar max. vikt 85 kg)

Hästar:

Spanska hästar av andalusisk typ – vältränade och stabila.
Det finns hästar och ponnyer till nybörjare men de flesta hästarna av hästarna är ivriga och energiska och passar fint till mer erfarna ryttare(nivå 3-5).

Ridstil:

Ranchen praktiserar ridning efter den spanska Vaquero stilen, vilken blir grundligt förklarad den första dagen. I Vaquero används tyglar, kroppsvikt och rösten – det är således inget behov av sporrar och spö. Man kan också rida engelsk ridning.

Ridvana:

Min 2

Icke-ryttare:

Är välkomna – det finns bra golfbanor i omgivningen och utmärkta möjligheter surfing/kitesurfing.

Andra aktiviteter:

Det finns en läcker swimmingpool vid hotellet med utsikt ut över Atlanten. Hotellet har även jacuzzi och bastu samt ett gym. Hotellet har dagliga yogaklasser och man kan boka personlig träning/massage med erfaren coach/massör (yoga, sauna och personlig träning/massage ingår inte i priset).
Hotellet har en utmärkt restaurant.
Det är 3 min körning till Tarifa, en gammal, charmerande och livlig fiskestad med massor av barer med goda tapas, restauranter och fina shopping möjligheter.

Säsong:

Från 15 september till 15 juni

Inte inkluderat i priset:

Flyg till Malaga, vidare transport till hotellet, måltider och dricka undantaget picnic på ridturena och frukost, Yoga, personlig träning, massage, bastu.

Turkod:

ES 123-01

Hämta utskrivbar PDF

Resedatum 2020

Datum Pris
15. sep. -
31. dec.
7 dagar
9 600 SEK
Välj

Resedatum 2021

Datum Pris
1. jan. -
15. jun.
7 dagar
9 600 SEK
Välj
15. sep. -
31. dec.
7 dagar
9 600 SEK
Välj

OBS: Du kan fritt välja datum.
I nästa steg kan du se vilka datum som är möjliga att boka,hur länge och ev. vilka progam som kan väljas.

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »