Hippo Tours CSS Sprite

Ranchresor till USA
Tombstone Ranch
Turfakta

Ranch i Tombstone - turfakta 

Vistelsens längd:

Valfritt, dock min 3 dagar.

Boende:

Ranchen bjuder på 17 olika rum, vart och ett med sitt eget Western tema och individuellt dekorerade i enlighet med de historiska traditionerna, men med alla moderna bekvämligheter. Således har alla rum stora moderna privata badrum, air condition, säkerhetsbox, fritt trådlöst internet och satellit TV.

Rum finns i 4 varianter: Standard: Enkel / dubbel unikt dekorerad i århundradestil, luta dig tillbaka, koppla av och bli en del av det gamla västern och ta in gatuvyn utanför vart och ett av våra individuellt utformade standardrum. Varje rum har två queen size-sängar. Deluxe-dubbel:Ta en hisnande utsikt över Dragoon Mountains eller se ryttarna ha kul på arenan, från den privata terrassen utanför våra Deluxe-rum. Varje rum har en king size eller två queen size-sängar. Juniorsvit dubbel: (samma pris som Deluxe dubbel) Vakna till en underbar soluppgång, strömmande över hela staden i ett av våra västra tema Junior Suite Rum. Komplett med en queen size-säng och ett separat rum med en king size-säng. Dubbel Premiumsuite: Våra premiumsviter skapar känslan av att gå tillbaka i tiden utan att förlora något av nutidens lyx. Komplett med en queen size-säng och separat sovrum med en king size-säng, privat badrum med badkar / dusch combo och badfaciliteter. Våra premiumsviter har också ett litet pentry med kylskåp, kaffebryggare och handfat, bostadsyta, satellit-TV i båda rummen, AC / värme och gratis wifi. Våra premiumsviter har också en privat uteplats med en spektakulär utsikt över Dragoon Mountain Range där Chief Cochise i Chiricahua Apaches hade sitt fäste.

 

Pension:

Helpension - god amerikansk ranch mat med mexikansk inspiration. Inkluderat i pensionen är vatten, läskedrycker, mjölk, te och kaffe. Övrig dryck betalas det för på plats.

Hästar:

Ranchen har riktigt många hästar. De flesta hästarna är Quarters, lugna, stabila och driftsäkra amerikanska cowboy hästar, vana vid terrängen och värmen.

Ridvana:

Alla nivåer. Det är ett varierat rid program som tillgodoser de flesta behov och önskningar. Min. ålder är 6 år och barn rider endast med tillsammans med ledsagande vuxen.

Viktgränser:

Du får max väga 105 kg, om du vill rida.

Guide:

Det är duktiga wranglers som guidar turerna och är behjälpliga med hästar och ridning.

Kläder och utrustning:

Sedvanlig rid utrustning, ridstövlar, rid-eller vandraringsskor, korta chaps rekommenderas, badkläder, kamera, kikare, läppbalsam, sol crème och total sol blockerare, långärmad skjorta eller t-shirt, bred solhatt som sitter kvar på huvudet, scarfs som skydd mot dammet i vissa perioder, varma kläder(höst och vinter).

Icke-ryttare:

Är mycket välkomna. Det finns både introduktions program och många alternativa aktiviteter på ranchen och i området.

Vädret:

Det är ett särdeles behagligt klimat i södra Arizona. Det är mycket varmt under sommarmånaderna 30-37 grader om dagen 20-22 på natten. Luftfuktigheten är dock ganska låg och värmen är därför rimligt uthärdlig under sommaren. Vintern är härlig med omkring 20 - 25 grader på dagen och ner till fryspunkten under natten. Solen skiner riktigt mycket och det faller inte så mycket regn.

Drickspengar:

Det är brukligt att ge tips i USA och det gynnar en god service. Vi har räknat in det i resans pris och det ska därför inte ges dricks på ranchen.

Inte inkluderat i priset:

Flyg till Tucson, transfer om du bokar mindre än 7 nätter, alkoholhaltiga drycker, ridlektioner på banan, massage.

Turkod:

US 9901

Hämta utskrivbar PDF

Resedatum 2022

Datum Pris
1. jan. -
14. feb.
t.ex. 3 dagar
5 470 SEK
Välj
15. feb. -
31. mar.
t.ex. 3 dagar
6 710 SEK
Välj
1. apr. -
15. maj.
t.ex. 3 dagar
5 470 SEK
Välj
16. maj. -
30. sep.
t.ex. 3 dagar
4 470 SEK
Välj
1. okt. -
16. dec.
t.ex. 3 dagar
5 470 SEK
Välj
17. dec. -
31. dec.
t.ex. 3 dagar
6 710 SEK
Välj

Resedatum 2023

Datum Pris
1. jan. -
14. feb.
t.ex. 3 dagar
5 650 SEK
Välj
15. feb. -
31. mar.
t.ex. 3 dagar
6 900 SEK
Välj

OBS: Du kan fritt välja datum.
I nästa steg kan du se vilka datum som är möjliga att boka,hur länge och ev. vilka progam som kan väljas.

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »