Hippo Tours CSS Sprite

Ridresor till Brasilien
Gaucho trail i Santa Catarina

Gaucho trail i Santa Catarina

  • Tur runt i Brasiliens cowboy land
  • Vecko tur med helpension
  • 6 dagar i sadeln
  • Ridvana : 3-5
  • Inkvartering på hotell och värdshus

Läs mer

Hämta utskrivbar PDF

Lite mer info

Brasilien inbjuder med det omväxlande och vackra landskap i Santa Catarina-regionen och vår ridcenter till äkta gauchoridning − och det är verkligen äkta vara. De tuffa gauchorna och de fantastiska Criollo-hästarna är en formidabel kombination som upprätthåller de gamla traditionerna och är inte för inte utpekad av Unesco som: ”the gaucho way of life is the liveliest equestrian culture in the world”. Gauchorna som lever i den södra delen av Santa Catarina-regionen och i Rio Grande do Sul har sina rötter i Europa till följd av de många immigranter som kom till området på 18- och 1900-talen, pionjärer från företrädesvis södra Europa.

Criollo-hästen är legendarisk som gauchohäst. Den är intelligent med stor uthållighet samtidigt som den är snabb och enkel att styra. Den är riktigt kul att rida! Om du drömmer om en enastående ridsemester och en autentisk hästupplevelse så är det den här turen du ska välja. De lokala gauchorna i Santa Catarina kommer att hälsa dig hjärtligt välkommen på sitt traditionella och gästfria sätt, och det är bara början...

Hämta utskrivbar PDF

Resedatum 2021

Datum Pris
9. okt. -
16. okt.
8 dagar
23 740 SEK
Boka
6. dec. -
13. dec.
8 dagar
23 740 SEK
Boka

Vad andra säger:

Det var fantastisk. Vi sender de varmeste anbefalinger til denne tur. Man er 100% tryg ved det hele, service og modtagelse på de forskellige fazendaer var super, som om man var i familie og så var der rent over det hele. Hestene var helt specielle, så sikre at ride så selv min gamle mor kunne ha gjort det. Paul, vores guide, var så opmærksom på alt, skulle hele tiden sikre sig, at vi havde det godt. Jeg kan slet ikke få armene ned igen, det var så fedt. Jeg vil virkelig gerne tilbage om et par år.
Dina og Jørgen

Se fler recensioner här

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »