Hippo Tours CSS Sprite

Hästresor
Bieszczady trail
Turfakta

Bieszczady trail - turfakta

Turens längd:

En vecka med 6 dagar i sadeln, 7 nätter.

Boende:

Vi bor i pensionat och vandrarhem i sovsalar. Standarden är ok och det är net och rent. Ta med sovsäck då boendet kan vara utan sänglinne. Första natten sover du på hotell.

Pension:

Helpension. Frukost och kvällsmat intas på övernattningsställena. Lunch är antingen en picknick eller också intar vi den på en restaurang när sådan finns på vägen. Maten är god och riklig och typisk för regionen.

Hästar:

Vi rider på Malapolski och Araber hästar. Malapolski är en stor varmblodshäst (minst 1,50 över manken) som föds upp i sydöstliga Polen. Malapolskin är en enastående och allsidig häst, den är atletisk, snabb och smidig. Den har ett bra temperament och är både lugn och villig men kan tända till när det behövs. Hästarna är vältränade och vana att ridas i bergen. Varje häst har sin egen karaktär vilket gör partnerskapet mellan varje häst och ryttare unikt och ömsesidigt givande!

Ridvana:

3-5. Medelgoda till vana ryttare som är bekväma med och kan kontrollera de tre gångarterna. Du ska vara i god kondition eftersom vi tillbringar 4½-6 timmar i sadeln varje dag. Du ansvarar själv för på- och avsadling.

Grupp och guide:

Mellan 2 och 13 ryttare. Det finns en engelsktalande guide med på turen.

Bagage:

Det finns sadelväskor som kan hålla regnkläder, vattenflaska, extra tröja, liten kamera och småsaker. Ditt andra bagage transporteras med bil mellan bostäderna (paketera i mjuk resväska).

Kläder och utrustning:

Ridstövlar eller ridskor/vandringsskor med short chaps, regnkläder, ridbyxor. Du tar själv med dig regnkläder, varma kläder och handduk. Om du bokat en av turene i juni och juli (tur 2) skall du ta med dig en sovsäck. Hjälm kan lånas på plats. Du får låna en sadelväska som rymmer regnkläder, en vattenflaska, kamera och andra småsaker.

Valuta:

Den polska valutan är zloty. Det är enkelt att växla i störra byar. Kreditkort går bar på turistplatser och i städer. På andra platser bör du ha zloty.

Ingår inte i priset:

Flyg till Krakow, försäkringar, alkoholhaltiga dryckar och dryckar mellan måltiderna

Turkod:

PL 5401

Hämta utskrivbar PDF

Resedatum 2020

Datum Pris
16. maj. -
23. maj.
8 dagar
13 230 SEK
Boka
6. jun. -
13. jun.
8 dagar
13 230 SEK
Boka
18. jul. -
25. jul.
8 dagar
13 230 SEK
Boka
1. aug. -
8. aug.
8 dagar
13 230 SEK
Boka
22. aug. -
29. aug.
8 dagar
13 230 SEK
Boka
12. sep. -
19. sep.
8 dagar
13 230 SEK
Boka
3. okt. -
10. okt.
8 dagar
13 230 SEK
Boka

Vad andra säger:

Generelt en veldig bra tur. Flotte hester (spreke og trygge) fint rideterreng og veldig hjelpsomme og hyggelige folk/arrangører. Vil absolutt anbefale turen til andre. 2-3 ridedager var litt korte (sen start kl 11-12 og lange lunsjpauser 2-3t). 
Med vennlig hilsen Lena

Läs mer

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »