Hippo Tours CSS Sprite

Ridsemester i södra Frankrike
Program

Ridsemester vid stranden - program

Ridcentret ligger bara 5 km från stranden och med ett klippkort på 6 eller 8 rid sessioner, på vardera 2 timmars varaktighet, vilka du själv sätter samman som du vill blir det massor av härlig ridning både längs stranden och i de omkringliggande skogarna.

Ridcentret ligger söder om Bordeaux nära en liten kuststad där det finns några trevliga restauranter och shops. Programmet är flexibelt och anpassas efter dina kunskaper och önskemål - det finns därför något både för nybörjaren och för den mer erfarne ryttaren. Du väljer själv hur du vill sätta samman ditt ridprogram. Klippkortet med 6 eller 8 á vardera 2 timmar ger dig möjlighet att välja en strandritt, en tur i skogen. Önskar du en halvdagsritt kostar det 2 klipp och en heldagsritt kostar tre klipp. På halvdags och heldagsturerna får du även brunch/lunch på turen. Efter avklarad ridning är det härligt att koppla av vid poolen eller ta sig till stranden och ta ett uppfriskande havsbad och njuta av strandlivets nöjen.

Det finns yoga varje morgon 7:30 - 8:00 om vi kan samla 3 eller fler deltagare. Dessutom kan du köpa yogalektioner "a la carte". Du kan också få massage och det finns tilgång til bra bastu och till härlig pool.

Programmet vänder sig i hög grad också till barnfamiljer (barn mellan 10 och 18 år) – det är ju härligt att kombinera en aktiv ledighet med en sol och bad semester!

Hämta utskrivbar PDF

Resedatum 2021

Datum Pris
27. jun. -
5. sep.
8 dagar
11 330 SEK
Välj
5. sep. -
31. okt.
8 dagar
10 100 SEK
Välj
31. okt. -
26. dec.
8 dagar
9 720 SEK
Välj

OBS: Du kan fritt välja datum.
I nästa steg kan du se vilka datum som är möjliga att boka,hur länge och ev. vilka progam som kan väljas.

Vad andra säger:

Det var andre gang jeg var å red her hos Michel og Anett. Kommer garantert tilbake, veldig hyggelige mennesker og hester!
Veronica P.

Se fler recensioner här

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »