Hippo Tours CSS Sprite

Ridresa till England
Weekend i Cornwall
Program

Weekend i Cornwall

Exempel på weekendprogram

 F=Frukost; L=Lunch; M=Middag

Fredag:

Uppsamling på Bodmin Parkway tågstationen eller Newquay Airport, om du har bokat transfer.
Vid ankomsten till ridcentret i hjärtat av Bodmin Moor hälsas du välkommen av dina värdar och inkvarteras i ditt moderna och komfortabla rum i det ombyggda stallet. Vi får en rundvisning på farmen, träffar hästarna och får en briefing om programmet för de kommande dagarna. Middag kan intas på den lokala puben, The Old Inn, i St. Breward, skjuts dit finns såklart.

Inkluderat: Inga måltider

Lørdag:

Frukosten fixas i köket innan vi ska ut och rida. Dagen inleds med en timmes instruktion och att hitta den rätta hästen efter varje ryttares kunskaper och önskemål. Under förmiddagen rider vi t.ex. runt Casehill Common över Casehill och upp till Alex Tor varifrån man kan se kusten en klar dag. Vi återvänder till ridcentret för lunch.
På kvällen transporteras vi till en lokal pub där det serveras traditionell engelsk mat baserat på lokala råvaror.

Inkluderat: F, L

Søndag:

Efter en rejäl frukost rider vi ut, t.ex. genom Ladydown Common, över den steniga omgivningen runt Casehill, till Alex Tor. Ritten går vidare över Camperdown till Stannon, över en gammal bro sedan längs den gamla diligensvägen till Watergate. Härifrån tar vi en sidväg i riktning mot Roughtor, klättrar upp, förbi boplatser från den yngre stenåldern, upp på ”ryggen” av Roughtor. Med Showery Tor på vår vänstra sida har vi full utsikt till Brown Billy, som är den högsta punkten i Cornwall. På vår väg tillbaka passerar vi ytterligare några rester av gamla boplatser. Efter 3-4 timmars ridning är vi tillbaka på ridcentret för en lätt lunch. Efter lunch är det avresa

Inkluderat: F, L

Obs. Programmet är bara ett exempel. Det aktuelle programmet beror på gästernas önskemål och förmåga i sadeln, och på lokala förhållanden som väder och tillgänglighet

Hämta utskrivbar PDF

Resedatum 2021

Datum Pris
8. jan. -
27. jun.
3 dagar
7 390 SEK
Välj
27. aug. -
26. dec.
3 dagar
7 390 SEK
Välj

OBS: Du kan fritt välja datum.
I nästa steg kan du se vilka datum som är möjliga att boka,hur länge och ev. vilka progam som kan väljas.

Vad andra säger:

Back in Sweden after a fantastic holiday. Fell totally in love with Cornwall. Thanks to Tom, Jen and Dan for the hospitality and guiding at Hallagenna Riding – and to Kia and Lucy who made our rides so amazing!
Catarina

Se fler recensioner här

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »