Hippo Tours CSS Sprite

Ridresor till Marocko
Arganier trail

Se video

Arganier trail i Marocko

  • Långritt längs kusten - strandritt
  • Veckotur med helpension
  • 6 dagar i sadeln
  • Ridvana : 3-5
  • Inkvartering på hotell och Berber tält

Läs mer

Hämta utskrivbar PDF

Om ridcentret

"Paradiset på jorden är på ryggen av en häst"... Detta gamla arabiska ordspråk illustrerar bättre än många ord den filosofi, som genomsyrar våra partners och våra turer i Marocko. Med fina Araber och Araber/Berber-hästar erbjuder vi upplevelser för den tränade ryttaren, som endast få är förunnade. Det är trails, som visar fascinerande sidor av Marocko - trails upp i Atlasbergen med vackra vyer mot snöklädda toppar och gröna dalar med spridda landsortsbyar. Eller trails som rundar de milsvida sandstränderna ut mot Atlanten, där man kan njuta av en rask galopp och därefter tillsammans med hästen ta ett uppfriskande bad i de salta böljorna. På turerna kommer du tätt på den lokala kulturen, på lokalbefolkningen och deras levnadssätt och du kommer att upptäcka, att de är både gästfria, nyfikna och flitiga. Du bor i de traditionsrika beduintälten, som är rikt utrustade med små bord och mattor på golvet - du kan också sova i ett helt vanligt tvåmannatält, om du föredrar det. Och så är du långt borta från de vanliga turistorterna...

Med på turen finns en eller två bra lokala guider, som talar engelska. Det finns också ett lag av medhjälpare och en kock, som ser till att lägret reses och att bagaget transporteras mellan de olika lägerplatserna. Kocken tillhandahåller spännande och vällagad mat - allt för att du ska kunna koncentrera dig på att njuta av att rida och insupa den vackra och främmande naturen och kulturen, paradiset på jorden!

Hämta utskrivbar PDF

Resedatum 2019

Datum Pris
31. aug. -
26. okt.
8 dagar
8 400 SEK
Välj

OBS: Du kan fritt välja datum.
I nästa steg kan du se vilka datum som är möjliga att boka,hur länge och ev. vilka progam som kan väljas.

Vad andra säger:

Vilket äventyr!!! Måste verkligen ge en eloge till vår guide Badar, som trots att han bara är 24 år och engelska sisådär, tog hand om oss på en mycket proffsigt sätt. Även kocken(Hassan) och den andra Hassan tog hand om oss på ypperligt sätt. Med fint tält, satte upp dusch varje kväll, vilmadrasser i skuggan osv. Vi två deltagare (jag och Gunilla) kunde inte bli bättre omhändetagna. Men ryttten kanske inte var den bästa. Att rida på så starka hingstar kändes inte tryggt i galoppen (såå snabbt) och det var mycket skritt i ett rätt monotomt landskap. Men i stort är jag mycket, mycket nöjd. Fantastiskt äventyr!!
Yvonne, 2017

Läs mer

Heste

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »