Hippo Tours CSS Sprite

Coronavirus

Coronavirus och din resa

Utrikesdepartementet (UD) avråder från icke nödvändiga resor till alla länder, I länder eller områden där UD sedan tidigare avråder från resor, gäller dessa beslut. Beslut om avrådan togs 14 mars 2020. Avrådan gäller till och med 14 april, varefter en ny bedömning kommer att göras.

Hur påverkar det dig som resenär?

1. Naturligtvis följer vi utrikesdepartementets rese information. Just nu gäller avrådan från UD, icke nödvändiga resor till alla länder.
2. Om utrikesdepartementet fortfarande avråder dig att resa till det land, du åker till, i omedelbar närhet till din avgång, bokar vi gärna om dig till en senare tidpunkt kostnadsfritt.
3. Lyckas vi inte med att hitta ett passande ombokningsalternativ, har du rätt att få tillbaka pengarna.
4. Vi definierar omedelbar närhet som ca. 14 dagar före avgång.
Vi utvärderar regelbundet vår resorna baserat på utrikesdepartementets information. Om du har köpt en resa till ett av de länder (just nu gäller det hela världen) som resor till avrådas ifrån under våren, kommer vi att kontakta dig.

Ska jag betala restbeloppet ?

Vi har flera resenärer som kontaktar oss om sina resereservationer och om betalningen av saldot. Du har följande alternativ:
1. Du kan betala saldot. Du bevarar din plats och kan delta i resan, om den blir av. Om det inte är möjligt att genomföra resan, kommer du att få tillbaka hela beloppet. Alla våra resor är paketresor och du kan därför vara helt säker på att du får tillbaka alla dina pengar om resan inte går att genomföra.
2. Du kan också välja att avboka din resa. I detta fall gäller Hippo Tours resevillkor och tyvärr tappar du anmälningsavgiften ev. hela beloppet, avhängigt av hur pass nära vi är på resans start tidpunkt.
Skicka oss ett e-postmeddelande om du vill avboka på info@hippotours.se
 

Hur är det med nya bokningar? 

Det finns ett rese liv efter Coronaepidemin!
Vi erbjuder gratis ombokning av din valda resa upp till 14 dagar före avresan och du kan avboka din valda resa gratis upp till 30 dagar före avresan. Gäller alla resor 2020 som kommer att bokas från 15 mars till 1 juni.

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »