Hippo Tours CSS Sprite

Coronavirus

Coronavirus och din resa

Trygghetsgaranti:

Om du köper en paketresa med avgång 2021, erbjuder vi att du kan få tillbaka dina pengar för resan, om det finns ett reseförbud till destinationen för din resa 14 dagar före din ankomst til destinationen

Avbokningsförsäkringen återbetalas dock inte.

När Utrikesdepartementet avråder resor till destinationen i sin reseinformation anses det vara ett reseförbud. Om landet däremot är "grönt" eller "gult" i utrikesministeriets reseinformation kommer en avbokning att följa våra normala avbokningsregler och avgifter, eftersom resan kan slutföras.

Läs om Utrikesdepartementets rekommendationer på UD's hemsida

Hur påverkar det dig som resenär?

1. Naturligtvis följer vi utrikesdepartementets rese information.UD har tidigare fattat beslut om avrådan från icke nödvändiga resor till övriga länder utanför EU/EES/Schengenområdet till och med den 1. juli 2021.
2. Om utrikesdepartementet fortfarande avråder dig att resa till det land, du åker till, i omedelbar närhet till din avgång, bokar vi gärna om dig till en senare tidpunkt kostnadsfritt.
3. Lyckas vi inte med att hitta ett passande ombokningsalternativ, har du rätt att få tillbaka pengarna.
4. Vi definierar omedelbar närhet som ca. 14 dagar före avgång.
Vi utvärderar regelbundet vår resorna baserat på utrikesdepartementets information. Om du har köpt en resa till ett av de länder som resor till avrådas ifrån, kommer vi att kontakta dig.

Ska jag betala restbeloppet ?

Vi har flera resenärer som kontaktar oss om sina resereservationer och om betalningen av saldot. Du har följande alternativ:
1. Du kan betala saldot. Då bevarar du din plats och kan delta i resan om den blir av. Underlåtenhet att göra detta kommer att upphäva vår leveransskyldighet, jfr Hippo Tours resevillkor. Om det inte är möjligt att genomföra resan, kommer du att få tillbaka hela beloppet. Alla våra resor är paketresor och du kan därför vara säker på att du får tillbaka alla dina pengar om resan inte går att genomföra.
2. Du kan också välja att boka om din resa för ett senare datum.
3. Äntligen kan du välja att avboka din resa. I detta fall gäller Hippo Tours resevillkor och tyvärr tappar du anmälningsavgiften ev. hela beloppet, avhängigt av hur pass nära vi är på resans starttidpunkt.

Vi erbjuder kostnadsfri ombokning. Gäller alla resor som bokats 2020 och 2021, om det är Corona som är anledningen till att du inte kan resa vid den bokade tiden.

Skicka oss ett e-postmeddelande om du vill boka om eller avboka på info@hippotours.se

Om ridresor

Ridresan ska vara ett nöje och en positiv upplevelse
Var realistisk när du bedömer din ridnivå, erfarenhet och fysiska form
Välj en resa som passar din nivå – på så sätt får du mest ut av resan

Läs mer »

Ridvana

1: Nybörjare.
2: Oerfarna och lätt vana ryttare.
3: Vana ryttare.
4: Bra ryttare.
5: Erfarna ryttare

Läs mer »

Planera din resa

För oss är det viktigt att din ridresa blir en succé och en härlig upplevelse.
Därför lägger vi ned stor omsorg vid bokningen av resan så att vi är helt säkra på att ridcentret motsvarar dina krav och önskemål.

Läs mer »